Vijzels

Dubbelwandige spiraalbuis:

Deze dubbelwandige buis is gemaakt van 2 soorten kunststof, in de vormvaste buitenbuis zit een slijtvaste binnenbuis. Deze hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig te monteren doordat de spiraal uit één stuk bestaat. De buizen zijn in verschillende diameters te verkrijgen: Ø80mm, Ø90mm, Ø114mm en Ø131mm. De capaciteit van de spiraal vijzel kan oplopen tot 5000 Kg p.u., de spiraal wordt aangedreven door een motorreductor variërend van  0,37kw tot 2,2kw en met verschillende toerentallen van 31opm. t/m 250opm. De vijzel kan bedient worden door middel van een motor beveilingingsschakelaar, afstandbediening of een sensor. Alle stalen delen met uitzondering van de spiraal zijn thermisch verzinkt.

Schroef- en Opvoervijzels:

Deze schroef- en opvoervijzels leveren wij in verschillende diameters: Ø102mm en Ø150mm.
Voor het monteren van deze vijzels zijn haakse overbrengingen nodig om een bocht te maken.
Wij kunnen de vijzels leveren met meel- en brokbakken.
De capaciteit van de vijzel kan oplopen van 150Kg tot 15000Kg p.u., de vijzel wordt aangedreven door een motor reductor  variërend van 0,37kw tot 2,2kw en met verschillende toerentallen van 31opm. t/m 322opm.
De vijzel kan bedient worden door middel van een motor beveilingingsschakelaar, afstandbediening of een sensor.
Alle stalen delen met uitzondering van de binnenschroef zijn thermisch verzinkt, ook kan de complete vijzel inclusief buitenbuis in RVS uitgevoerd worden.

Wij leveren en monteren ook gebruikte vijzels en onderdelen in diverse soorten en maten.