Contact

Wij zijn een handelsonderneming, die is voort gekomen uit H.O. Roozeboom te Vinkenbuurt en silohandel Wessels te Schuinesloot. Wij kopen, verkopen, repareren, plaatsen en vervoeren voersilo’s, kunstmest silo’s, natte producten silo’s en toebehoren: vijzels, pompen e.d.  Daarnaast  zijn wij importeur van CN AGRO dierhuisvesting in Nederland en België. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in ons werk.

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op!!!

NaamH.O. Roozeboom-agri BV
AdresHoogeveenseweg 17
Plaats7777 TA Schuinesloot
Telefoon+31 (0)6 4618 1903
E-mailinfo@roozeboom-agri.nl
KvK81459351
BTW nrNL8621.02.303 B01

Copyrights

Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site of het werk op de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Roozeboom-Agri is het niet toegestaan deze site of het werk op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of inhoud van de informatie op deze site. Roozeboom-Agri acht zichzelf niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de informatie op enige site die is verbonden / gelinkt van of naar deze site.